Szaniterek

Webáruházunk a lengyel Fala márkájú szaniterekre és kiegészítőkre specializálódott. Termékpalettánkban megtalálhatóak a konyhai szerelvények, illetve fürdőszobai csaptelepek, zuhanyoszlopok, zuhanylefolyók és mosdók egyaránt.

A konyhai csaptelepek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő változatot, hiszen nálunk kaphatóak retro bronz csaptelepek, a hagyományos acél vagy akár a különleges antik, fekete szerelvények egyaránt. A flexibilis, hajlítható csapjaink egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen nem csak színesebbé teszik a konyhánkat, de rendkívül praktikusak és megkönnyítik a mindennapi használatot.

Fürdőszobai termékeink többsége szintén megtalálható acélszürke, de fekete matt változatban is. Kádfeltöltő csaptelepeink, zuhanyoszlopaink és mosdó csaptelepeink ötvözik a kortárs kialakítást és az innovatív technológiát. A csapok kialakításának köszönhetően nem rakódik le a szennyeződés, sem a baktériumok.

Hagyományos, modern zuhanylefolyóink mellett kínálunk falba építhető változatot is, melyek rugalmas beépítési lehetőségeket és letisztult eleganciát kölcsönöznek a fürdőszobának. Ezenkívül tökéletes választást nyújthatnak, ha akadálymentesített fürdőszobát szeretnénk kialakítani.

Nálunk mindent megtalál, ami egy modern és otthonos fürdőszobához vagy konyhához szükséges. Rendezze be velünk álmai konyháját és fürdőszobáját!